Eurocopa

Victòria amb gols de Paredes, Aitana i Mariona

La selecció espanyola ha patit més del previst en el debut en l’Eurocopa contra Finlàndia, la teòrica ventafocs del grup, però ha aconseguit una victòria (4-1) que li manté intactes les opcions d’acabar com a líder del grup i buscar un encreuament més assequible en els quarts de final. Amb sis blaugranes en l’onze inicial, a banda de Leila Ouahabi que ha deixat el club aquest estiu, la selecció espanyola s’ha acabat imposant 4-1 amb protagonisme d’Irene Paredes i d’Aitana Bonmatí, que han capgirat el marcador després del gol inicial finlandès.

El partit ha arrencat amb un gol molt matiner de Finlàndia, que als 50 segons ha sorprès la defensa espanyola i Sallström ha marcat el 0-1. Tot i el cop la selecció espanyola ha dominat descaradament el partit i ha tancat les finlandeses a la seva àrea. Era qüestió de temps que arribés el gol de l’empat i ha acabat arribant en un córner que ha servit Mariona Caldentey i que ha rematat Irene Paredes al fons de la xarxa (26’). El domini de les de Jorge Vilda ha continuat i Aitana, després d’una centrada de Mapi León, ha marcat el 2-1 abans del descans amb una bona rematada de cap (41’).

En la segona part les millors ocasions han estat per la selecció espanyola, a qui li ha faltat efectivitat per resoldre el partit per la via ràpida. Finalment, però, Lucía García ha marcat, també de cap i assistida per Mapi León, el 3-1 que ha sentenciat el partit (75’). A més, en l’última acció del partit Mariona Caldentey ha marcat el definitiu 4-1 des del punt de penal (95’).