1a divisió

Miguelón, a prop de sortir

Espanyol. El lateral dret, que no compta per a Diego Martínez, marxarà cedit al Real Oviedo amb opció de compra obligatòria si el quadre asturià ascendeix a primera divisió

L’àrea esportiva de l’Espanyol continua treballant de valent per reforçar l’equip i activar l’operació sortida de futbolistes que no compten per a Diego Martínez per a aquesta campanya. De moment, ja han marxat una desena de jugadors, alguns de molt de pes, com ara Diego López, David López, Dídac Vilà i Óscar Melendo.

A aquestes baixes, en les pròximes hores, s’afegirà la de Miguelón Llambrich. El lateral dret jugarà la temporada vinent amb el Real Oviedo, club amb què ja està tot acordat. Segons ha informat La Grada, el jugador marxarà com a cedit al quadre asturià. En finalitzar el curs, l’Oviedo tindrà una opció de compra sobre ell, que serà obligatòria en cas que ascendeixin a primera divisió.

Així doncs, Miguelón marxarà de l’Espanyol havent disputat 25 partits oficials entre totes les competicions els dos anys que ha estat en el club blanc-i-blau. El de Benidorm, que va arribar cedit des del Vila-real i va ser adquirit en propietat pels periquitos després de l’ascens, ha vist com el seu protagonisme en l’equip ha anat augmentant. El primer curs, va arribar a disputar fins a 19 partits a segona i 2 en la copa del Rei. En el tram final d’aquesta temporada, però, es va lesionar de gravetat i això no li va permetre tenir la mateixa continuïtat l’any següent. Òscar Gil li va treure el lloc en l’onze, i només va jugar dos partits en lliga.

Aquesta no és l’única marxa que es farà oficial abans que es tanqui el mercat d’estiu, el proper 1 de setembre. Altres jugadors, com ara Aleix Vidal, Dimata i Matías Vargas també estan en la rampa de sortida. Vargas, amb contracte fins al 2024, és el que ho té més fàcil. El curs passat, va estar cedit a l’Adana Demirsport turc, quallant una bona temporada amb 5 gols i 13 assistències. El seu bon paper a Turquia ha despertat l’interès de diversos clubs, com ara el Fenerbahçe, el Basaksehir i el Besiktas.

MÉS SORTIDES

Vidal, Dimata i Vargas són alguns dels jugadors a qui també es busca equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)