2a divisió FEF

Albert Blázquez: “És una festa pel club i la gent”

L’Olot es prepara per rebre el Barça de Xavi demà a les 7 de la tarda. El capità, Albert Blázquez, que arriba després de perdre’s tota la campanya passada per una lesió al tendó d’Aquil·les, va manifestar en la roda de premsa prèvia al partit la il·lusió amb què afronten el partit. El futbolista de Besalú, però, ha volgut recalcar la importància de dibuixar un bon inici per poder fer un bon paper a la nova categoria.

La cara: jugar contra el Barça

“És una festa pel club, per la gent d’aquí i com a jugadors tenim la sort de jugar-lo i gaudir-lo.”

La creu: pretemporada prematura

“Entenem que comencem abans per aquest partit, però és un partit especial, crec que tothom el vol jugar o es canviaria per nosaltres per jugar-lo, no ens podem queixar. Encantats d’haver començat ja i de preparar-lo.”

“Farà una setmana que hem començat, però ho portem bé, estem entrenant bé i crec que arribarem bé.”

Recuperació del capità

“He pogut començar els entrenaments. Sí que és veritat que tinc algunes molèsties, però ja tinc l’alta. Són molèsties normals després d’una operació i d’una lesió tant llarga, però ja puc entrenar bé. Parlarem amb el míster i amb els metges si creuen que he de jugar, però si no es veu clar no penso forçar gens.”

La lesió: una espera llarga i feixuga

“S’ha fet molt llarg, sobretot quan comences a caminar que creus que ja pots córrer, però ho intentes hi molesta. És el pitjor. Amb les lesions llargues sembla que mai arribi el final. S’ha de ser optimista, mica en mica ja va arribant tot, ja s’aniran agafant quilometres i les cames respondran bé. L’important és la temporada, la pretemporada és per agafar minuts, bones sensacions i el ritme dels meus companys.”

La importància d’un bon inici

“Aquí cada any s’intenta fer bones temporades i s’exigeix, però crec que hem d’anar pas a pas. Hem de mirar d’agafar bones sensacions pel dia 4 de setembre està el millor possible.Un bon començament t’ajuda molt a encarar la temporada.”

“Venim d’un ascens i quan estàs en bona dinàmica i l’aconsegueixes mantenir, tot és més fàcil. Però jo també vaig estar aquí després de l’últim ascens, vam començar malament i aquell any ens va costar molt. Per tant, cal mirar de fer una bona pretemporada. Fer un bon paper amb el Barça per animar la gent i que segueixin venint. Però sobretot cal centrar-nos en encarar bé l’inici de lliga que és el més important.”

Previsió d’una entrada històrica al municipal

“Això ens motiva molt, i més als que som d’aquí. Sí fem un bon paper la gent encara s’animarà més a fer-se soci, a animar durant l’any, i aquest és el nostre objectiu com a jugadors.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)