Més futbol

La selecció espanyola s’ho jugarà tot contra Dinamarca (2-0)

La selecció espanyola s’ho jugarà tot a una carta. El combinat de Jorge Vilda ha tornat a topar amb el mur alemany, a qui no ha guanyat mai, en la segona jornada de la fase de grups de l’Eurocopa. Les alemanyes sumen sis punts i es classifiquen com a primeres de grup, mentre que Dinamarca i Espanya, amb tres punts cada una, lluitaran pel darrer bitllet per a quarts el pròxim dissabte (21h).

La selecció espanyola, amb sis blaugranes en l’onze –Paños, Paredes, Mapi, Patri, Aitana i Mariona–, ha sortit bé a la gespa del Brentford Community Stadium, però un error de la portera del Barça en la sortida de pilota ha provocat el primer gol alemany, obra de Bühl. Una diana que ha deixat tocades a les espanyoles que, malgrat tenir la possessió, no han pogut perforar la porteria alemanya. Lucía, en un cara a cara amb la portera, i Mariona, han tingut les ocasions més clares. Just abans del descans, Popp ha fet el segon a la sortida d’un córner (37’).

Jorge Vilda ha intentat moure peces en el segon temps per canviar el rumb del partit, però el conjunt alemany s’ha mostrat molt sòlid defensivament. Només ha trobat una escletxa Mariona, però la seva rematada l’ha enviat Frohms a córner (70’). En el duel de dissabte contra Dinamarca, un empat classificaria les espanyoles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)