Més futbol

Ferran Jutglà comença endollat a Bèlgica

El davanter català suma quatre gols i grans actuacions en quatre partits de pretemporada

Ferran Jutglà ha arrencat la seva etapa a Bèlgica en un nivell òptim de rendiment. El davanter suma ja quatre gols i dues assistències en quatre partits de pretemporada amb el Bruges, on apunta a ser una peça clau aquesta campanya. Jutglà va deixar el Barça fa unes setmanes en un traspàs de cinc milions d’euros i quedant-se el club blaugrana el 10% del cost d’una futura venda del jugador català.

La lliga belga comença el 24 de juliol i, per aquest motiu, la preparació dels seus clubs arrenca abans que en clubs espanyols i de les grans lligues europees. El Bruges ja ha jugat fins a quatre partits de pretemporada en els quals Ferran Jutglà ha estat protagonista.

En el primer amistós, després de pocs dies entrenant amb els seus nous companys, Jutglà ja va demostrar que arriba a Bèlgica amb fam per continuar creixent i fent passos endavant en la seva carrera. Davant el Thes Sport de la tercera divisió va anotar un doblet en poc més de deu minuts, en la victòria del seu equip per tres gols a zero.

En el segon partit no va poder anotar en els 45 minuts que va jugar contra un equip de segona, però en la victòria davant el Beerschot, també de segona, va marcar un autèntic golàs amb una gran rematada de cap. I en el darrer partit que ha disputat el Bruges, contra un rival de major entitat com el Copenhague, Jutglà va fer un gol i una assistència - a més d’un pal -, tot i que l’equip va acabar perdent per 2 a 4, amb doblet del català Pep Biel en l’equip visitant.

Quatre gols i dues assistències en quatre partits i un nivell de joc molt alt en l’arribada de Jutglà al seu nou club. Dels quatre duels, tres els ha jugat complets i el seu rendiment no obre gaires portes al fet que no els continuï disputant.

Jutglà va anotar dinou gols en 32 partits amb el filial del Barça aquesta última temporada, i, fins i tot, dos amb el primer equip en els nou partits que va tenir minuts. Tot apunta a que serà la referència ofenisva d’un Bruges que lluitarà pel títol de lliga i que jugarà la Champions aquesta temporada.

Aquest dimecres l’equip té l’últim amistós contra l’Utrecht neerlandès i el 17 de juliol jugarà el primer partit oficial, la Supercopa davant del Gent. La lliga arrencarà el pròxim 24 de juliol contra el Genk.