Més futbol

La selecció espanyola es classifica per als quarts de l’Eurocopa (0-1)

La selecció espanyola ha fet els deures. El conjunt espanyol ha patit de valent contra Dinamarca, però ha aconseguit el bitllet per als quarts de final de l’Eurocopa. Un empat era suficient per a la roja i semblava que seria el resultat definitiu, però les espanyoles han sumat el segon triomf del torneig.

El combinat de Jorge Vilda ha patit durant la primera mitja hora davant un conjunt danès rapidíssim al contraatac. Dinamarca ha fet mal, sobretot, a través de la seva estrella: Pernille Harder. La capitana ha avisat en més d’una ocasió. La selecció espanyola ha millorat al tram final del primer temps, movent millor la pilota. Athenea, de rebot, i Mariona han posat a prova la portera danesa. Ja al minut 44, la defensa ha tret una rematada d’Irene Paredes que anava directa a porteria.

El seleccionador absolut espanyol ha fet un triple canvi al descans, amb l’entrada d’Esther, Cardona i Carmona. Aquesta última ha tingut les ocasions més clares amb un remat al lateral de la xarxa (54’) i un xut llunyà rebutjat per Christensen (71’). Dinamarca ha fregat la classificació, però el xut de Nadim l’ha enviat a córner Sandra Paños (78’). Ja al temps afegit, Marta Cardona ha sentenciat el pas a quarts amb una gran rematada de cap al segon pal.

La selecció espanyola s’enfrontarà a l’amfitriona, Anglaterra, als quarts de final. El duel es disputarà dimecres a les 21h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)