1a divisió

El Celta, “obligat” a reincorporar Santi Mina al grup

El jugador estava apartat des que se’l va condemnar per abusos sexuals el mes de maig i tornarà ara als entrenaments amb l’equip

El Celta de Vigo ha fet oficial en un comunicat que ha rebut un burofax de part de Santi Mina i el seu entorn a través del qual se “li exigeix la reincorporació immediata del jugador als entrenaments de l’equip”.

Mina havia estat apartat indefinidament per part del Celta des que el passat 4 de maig va ser condemnat a quatre anys de presó per abusos sexuals. Ara, el club assegura que “es veu obligat a assumir la presència del jugador a les sessions de preparació”.

El conjunt gallec es mostra “sorprès” pel moviment del jugador i consideren que “està encaminat a danyar al Celta”. L’entitat “es reserva el seu dret a reclamar, si la sentència esdevé ferma, tots els danys i perjudicis ocasionats pel comportament del jugador a l’entitat, tant econòmics com d’imatge del club, respectant avui dia el seu dret a recurs”.

El Celta destaca que la situació judicial de Mina malmet la imatge del club i assegura que “mai no es deixarà pressionar per cap treballador que busqui els seus interessos particulars”.

L’entitat defensa que “des de la sentència judicial va obrar d’acord amb els valors del club i de la seva afició i als quals no renunciarà en cap concepte”, a més explica que Mina “ha rebutjat una oferta per jugar en un equip d’una altra lliga”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)