2a divisió FEF

L’Olot insisteix en l’interès per Albert Dorca

2a divisió FEF. El migcampista olotí de 39 anys podria ser el pròxim fitxatge del club de la seva ciutat, que fa anys que el somia

L’Olot, que viu uns dies de descans després de començar molt aviat la pretemporada per enfrontar-se al Barça dimecres passat, té la plantilla força encarrilada després de tancar tretze renovacions, incloent-hi els juvenils Guillem Terma i Arnau Forés, i sis fitxatges, però continua treballant per acabar de construir una plantilla que li permeti de competir amb garanties a 2a divisió FEF. Una de les peces que podria arribar en els pròxims dies al conjunt garrotxí és la d’un jugador de casa però que no ha vestit mai la samarreta de l’Olot. Es tracta d’Albert Dorca, que a 39 anys ha acabat contracte amb el Cornellà i podria ser més a prop que mai d’incorporar-se al club de la seva ciutat. L’Olot fa anys que persegueix el seu fitxatge, però fins ara les circumstàncies no havien permès que l’interès s’acabés concretant. Ara les converses entre el club i el jugador estan avançades i en els pròxims dies el club podria fer oficial la seva arribada.

Dorca, que al desembre complirà els 40 anys, arribaria a Olot després de dos anys a 2a divisió B i 1a divisió FEF amb el Cornellà, però l’olotí és història viva de la 2a divisió A, on va debutar amb el Girona el curs 2008/09. I és que l’olotí és el tercer jugador de la història amb més titularitats (381) i més minuts jugats (33.877 –equival a més de 564 hores–) a la categoria de plata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)