1a divisió

Lewandowski: “Amb ganes de formar part d’aquest súper equip”

El Barça presenta Robert Lewandowski durant la gira pels Estats Units

L’home gol ja és oficialment culer. Amb un parell de dies de retard per uns serrells del contracte que faltaven per tancar, finalment Robert Lewandowski ha estat presentat aquesta tarda a Florida com a nou jugador del FC Barcelona.

L’acte de benvinguda ha tingut lloc a la terrassa de l’hotel Conrad Fort Lauderdale Beach, lloc de concentració de l’equip blaugrana durant la seva estada a la ciutat de Florida. Una presentació ben atípica amb molts hostes assistint a l’acte en banyador.

Lewandowski ha aparegut molt somrient i amb una expressió de certa incredulitat per viure un acte de benvinguda tan insòlit i és que el Barça és un club singular. El polonès ha començat el seu discurs amb un “Bon dia, molts gràcies” en un perfecte català i ha seguit en to de broma dient “Em dic Robert i sóc de Polònia”, en castellà.

Ja en anglès, el polonès ha declarat que “ha sigut difícil sumar-se al Barça”, però ara que ja és culer té “moltes ganes de jugar partits amb els companys i de formar part d’aquest súper equip”. Segons el que va veure ahir sobre la gespa contra l’Inter de Miami pensa que l’equip “està en condicions de guanyar títols”.

El president Joan Laporta li ha fet entrega de la nova samarreta blaugrana per a la temporada 2022/23, encara sense dorsal definit fins que el club no aconsegueixi ajustar-se al fairplay financer de la lliga espanyola i el pugui inscriure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)