Eurocopa

Alemanya no falla

Eurocopa. Les vuit vegades campiones del torneig suen per superar Àustria (2-0) i es classifiquen per a les semifinals. Avui, Suècia-Bèlgica

Les favorites continuen el seu camí. Després d’Anglaterra, Alemanya va ser la següent selecció a plantar-se en les semifinals de l’Eurocopa. Les alemanyes van superar Àustria, que havia donat la sorpresa vencent Noruega en l’últim partit de la fase de grups. Les austríaques van posar contra les cordes les vuit vegades campiones del torneig. Fins a tres pilotes van estavellar contra la fusta, si bé Alemanya també va topar dos cops amb el pal. Va ser un partit entretingut i en què al final es va imposar la qualitat de les jugadores alemanyes. Magull va fer el primer gol en una bona jugada col·lectiva (25’), però la sentència no va arribar fins al minut 90. Una errada de la portera austríaca va acabar amb el 2-0 de Popp.

Rolfö vol les semifinals

Avui es disputa el tercer duel de quarts. Suècia, amb la blaugrana Fridolina Rolfö, buscarà el bitllet per a les semifinals, on ja espera Anglaterra. Bèlgica serà la rival del conjunt escandinau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)