1a divisió FEF

El Nàstic fa oficial el fitxatge d’Ander Gorostidi

El migcampista arriba procedent de l’Alcorcón i signa un contracte per dues temporades

El Nàstic de Tarragona ha fet oficial aquest matí el fitxatge d’Ander Gorostidi García, nascut a Sant Sebastià el 1996. El futbolista basc ha firmat un contracte amb l’entitat grana fins al 30 de juny de 2024.

Gorostidi arriba a Tarragona després d’acabar contracte amb l’Alcorcón, equip en què ha jugat les darreres dues temporades a segona A. Amb els madrilenys, el migcampista de 26 anys ha disputat 45 partits, 43 de lliga i 2 de copa. La temporada 20/21 va ser una peça important per la salvació del seu equip, jugant un total de 32 partits. Abans d’arribar a l’Alcorcón, el jugador es va formar a les categories inferiors de la Real Sociedad. En la seva etapa al filial, va jugar gairebé 100 partits a la categoria de bronze i va marcar un total d’11 gols. A més, va disputar el play-off d’ascens a segona divisió l’any 2018.

La seva incorporació al Nàstic de Tarragona sumarà qualitat i rigor tàctic al mig del camp dirigit per Raül Agné. Es tracta d’un futbolista tècnic i creatiu, que entre les seves característiques, hi destaca la seva polivalència i la seva capacitat associativa amb els companys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)