1a divisió

Joan Verdú anuncia la seva retirada

El migcampista barceloní de 39 anys tanca la seva carrera professional després de jugar en una desena d’equips

Joan Verdú ha anunciat aquest dijous que deixa el futbol professional. El migcampista català de 39 anys, que havia militat la darrera temporada a l’Hospitalet, posa fi a la seva carrera professional després de jugar en un total de deu equips.

Verdú va arribar al futbol base blaugrana procedent de la Penya Anguera i va aconseguir debutar amb el primer equip del Barça en un partit de la Copa del Rei contra la UDA Gramenet, tot i que la seva consolidació a primera divisió es va produir al Deportivo de la Corunya. D’allà va passar a l’Espanyol, on va jugar quatre temporades sent un dels jugadors més importants de l’equip. Posteriorment, va jugar al Betis, al Baniyas, a la Fiorentina, al Llevant i al Qingdao xinès, abans de tornar a casa per jugar primer a la Montanyesa i després a l’Hospitalet, on ha penjat les botes.

A la seva carta de comiat, el geni de l’Eixample s’ha mostrat molt agraït amb tots els equips que li han donat una oportunitat durant la seva trajectòria com a futbolista professional i ha remarcat el seu amor per aquest esport: “M’adono del gran privilegi que ha estat poder dedicar-me a aquest esport durant tants anys. Des que vaig néixer fins que em mori, estimaré el futbol”. “Tot el que m’ha donat el futbol espero haver-ho tornat d’alguna manera a tothom que hagi gaudit veient-me jugar en algun moment”. “Es tanca una etapa, però, per descomptat, posaré tot el meu afany a continuar vinculat a la pilota encara que sigui d’una altra manera o lloc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)