Copa Catalunya

Arriba la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya

Aquest cap de setmana es juguen els tres partits que definiran la següent fase de la competició, on ja espera l’Andorra

La Copa Catalunya arriba a la tercera eliminatòria i entra en la seva fase definitiva. Queden pocs equips vius en la competició que aspiren a endur-se el títol. Al llarg d’aquest cap de setmana es disputaran els tres partits que definiran la següent fase, en la qual ja espera l’Andorra, equip de segona divisió aquesta temporada.

El Cornellà i el Badalona Futur s’enfrontaran avui (20h) al municipal del Cornellà. Els verds van superar al Sant Andreu en la fase anterior. Tot i la diferència de categoria –el Cornellà de primera FEF i el Sant Andreu de tercera FEF–, el partit va acabar en empat a 2 i es va decidir als penals, on es van imposar els de Gonzalo Riutort, 1 a 3 a la tanda.

El Badalona Futur va tenir un partit similar. Els d’Alsina competiran a segona FEF, però també es van veure les cares amb un equip de tercera com el Peralada. El duel va acabar 0-0, i els badalonins van superar l’eliminatòria amb un 2 a 4 a la tanda.

El demà es jugaran els altres dos enfrontaments. L’Olot i el Nàstic jugaran a terres garrotxines (19h). Es tracta d’un partit que ja es va disputar fa deu dies com a amistós de preparació, i va acabar amb un 1 a 3 pels de Tarragona. Ara es repetirà amb un context de competició oficial. L’Olot va superar a l’Europa a la segona eliminatòria per un gol a zero, amb Ernest Forgàs com a anotador. El Nàstic també es va imposar per la mínima al camp del Castelldefels (0-1), el gol el va fer Pablo Fernández.

Finalment, el San Cristóbal i el Barça Atlètic jugaran el darrer partit d’aquests quarts de final a Ca n’Anglada (19:30h). Els locals, únic conjunt viu de tercera FEF, van superar al Prat a la tanda de penals, per 4 a 3. El partit havia acabat en empat a un gol. Ara es veuran les cares amb un equip que juga en dues categories més, a primera FEF. El conjunt de Rafa Márquez va guanyar al camp del Badalona per 0 a 2, amb un doblet d’Estanis Pedrola.

Els tres guanyadors d’aquesta tercera eliminatòria se sumaran a l’Andorra en la pròxima. L’equip d’Eder Sarabia, que enguany competeix a segona divisió A, ja espera rival en la següent fase. La Copa Catalunya entra en el seu tram decisiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)