Copa Catalunya

L’Olot, per un lloc en les semifinals

Copa Catalunya. Els garrotxins s’enfronten al Nàstic (a les 19 h), onze dies després del precedent amistós

Avui a les set de la tarda, l’Olot i el Nàstic es tornaran a veure les cares, en aquesta ocasió per lluitar per un bitllet a les semifinals de la copa Catalunya absoluta. Els dos equips ja es van trobar, onze dies enrere, per jugar un amistós de pretemporada. Els tarragonins es van endur la victòria per un 1-3 gràcies a dues dianes granes en el tram final de l’enfrontament. Aquest cop, però, la victòria valdrà seguir viu en la competició.

L’Olot va aconseguir el pas a la tercera eliminatòria amb una victòria per la mínima contra l’Europa gràcies a un gol de qui ha de ser el seu davanter de referència i home gol, Ernest Forgas (52’). I el Nàstic també ho va tancar amb un 0-1 contra el Castelldefels, amb diana de Pablo Fernández en el primer quart d’hora del duel.

El municipal d’Olot està preparat per rebre un equip de primera FEF com és el Nàstic i lluitar per la classificació. Perquè l’equip dirigit per Manix Mandiola està fent una bona pretemporada, quant a joc i resultats, jugant contra equips de molt nivell com ara el mateix primer equip del Barça (1-1). De la mateixa manera, els tarragonins no abaixaran la guàrdia contra un equip de segona FEF per poder seguir dins la copa Catalunya després de l’avís sobre el nivell mostrat pels olotins en el partit amistós jugat recentment.

Els preus per gaudir de l’eliminatòria són de 10 euros per a la zona de general, 9 euros per als jubilats, 6 euros per al públic júnior d’entre 18 i 24 anys i 3 euros per als infantils d’entre 10 i 17 anys. El club, com és habitual, premia els seus socis amb l’accés gratuït a l’estadi per donar suport als seus futbolistes i animar-los.

BONA TRAJECTÒRIA

L’Olot està deixant bones sensacions en la preparació pel que fa al joc i als resultats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)