1a divisió

El Madrid no enyora Casemiro

1a divisió. El conjunt d’Ancelotti goleja en la visita a Vigo en el primer partit de la nova era post Casemiro, amb gols de Benzema, Modric, Vinícius i Valverde. Sis punts de sis per als blancs

Celta 1 Real Madrid 4

CELTA:Marchesín, Hugo Mallo, Aidoo, Unai Núñez, Javi Galán, Cervi, Tapia (De la Torre, 87’), Fran Beltrán, Oscar Rodríguez (Gabri Veiga, 79’), Iago Aspas i Gonzalo Paciencia (Carles Pérez, 69’).REAL MADRID:Courtois, Carvajal (Rüdiger, 69’), Militao, Alaba (Lucas Vázquez, 77’), Mendy, Modric (Ceballos, 77’), Tchouaméni, Camavinga (Asensio, 83’), Valverde, Benzema i Vinícius (Hazard, 83’).GOLS:0-1 (14’) Benzema, de penal. 1-1 (23’) Aspas, de penal. 1-2 (41’) Modric. 1-3 (56’) Vinícius. 1-4 (66’) Fede Valverde.ÀRBITRE:Gil Manzano. T.G.: a Higo Mallo, Renato Tapia, Carvajal, Alaba.

La vida continua igual a la casa blanca. En el primer partit de la nova era post Casemiro, el Real Madrid va golejar en la visita a Balaídos. L’equip d’Ancelotti no va trobar a faltar ahir a Vigo l’home que ha estat el seu referent en el pivot en els últims anys. L’italià va donar entrada a Tchouaméni en l’onze i va ser ell qui va activar el contraatac del Madrid en el quart gol de la nit, després de robar una pilota en àrea pròpia. El francès va conduir, va cedir per a Vinícius i va ser Valverde qui va culminar l’acció a l’altra banda en un contraatac de manual. Benzema, des dels 11 metres, després d’unes mans de Tapia, va fer el primer. Aspas va empatar també de penal, però Modric, amb un golàs des de fora l’àrea, va fer l’1-2. El Madrid va ser letal en el contraatac. Dues esgarrapades de Vinícius i Valverde van sentenciar. Hazard va fallar un penal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)