Copa Catalunya

L’Olot supera el Nàstic i es planta a les semifinals

L’Olot ha donat una de les sorpreses en els quarts de final de la Copa Catalunya després de superar per la mínima al Nàstic (1-0). Una solitària diana d’Ernest Forgas ha estat suficient per decantar la balança a favor dels olotins, que es planten a les semifinals de la competició després de fer mèrits suficients per superar un rival de primera FEF.

L’Olot ha sortit amb bones intencions i, de fet, ha gaudit d’alguna arribada a través de Carles Mas, a pilota aturada, o de Josep Cerdà, que no ha aprofitat la passada de la mort de Callís. El Nàstic ha respost fent treballar Batalla, amb un xut d’Andy i un altre de Robert Simón. Forgas també ha posat a prova Manu amb una rematada que anava a l’escaire, un preludi de l’1-0 de l’atacant, que ha rematat amb el cap una centrada al segon pal d’Eloi. Ernest Forgas ha creuat la pilota fent impossible l’estirada del porter del Nàstic (40’).

En la segona part, la tònica s’ha mantingut i Callís, amb un parell d’aproximacions, ha estat a punt de fer el segon com Ot Serrano i Urri.

En el tram final, els tarragonins han pressionat per buscar la igualada que forces els penals i en l’afegit, els de Raül Agné han pogut empatar en una jugada plena de rebots que ha acabat per poc a corner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)