Més futbol

Espanya, campiona del món sub-20 amb doblet de la blaugrana Salma

La selecció espanyola femenina ha aconseguit el primer mundial sub-20 en superar el Japó (3-1) en la final del torneig disputat a San José (Costa Rica). La blaugrana Salma Paralluelo, designada millor jugadora de la final, ha estat determinant en marcar dos dels tres gols. Les espanyoles han anat per feina i han marcat l’1-0 en el minut 12, mitjançant Gabarro. Al cap de deu minuts, Salma ha marcat el segon després de superar la defensa japonesa i arribar sola davant la portera. El 3-0 (27’) ha arribat en un penal que ha transformat un dels fitxatges del Barça d’aquest estiu. Ja en la segona part, Amano ha fet l’únic gol de les japoneses (47’). En la selecció espanyola, a més de Salma Paralluelo, hi havia també les jugadores del filial blaugrana Ari Mingueza, Júlia Bartel, Meritxell Font, Esther Laborde i Ornella Vignola.