1a divisió

Kang-in Lee posa la cirereta del primer triomf del Mallorca

El davanter coreà va tenir un paper important en la primera victòria del Mallorca d’aquesta temporada. Lee va aprofitar un mal refús d’Ivan Balliu per combinar velocitat i definició a porteria en el segon gol al Rayo Vallecano a domicili. Va ser el seu primer gol de la temporada i va servir per donar tranquil·litat al conjunt de Javier Aguirre que encara no havia sumat els tres punts. Després d’unes temporades al conjunt vermell-i-negre, el coreà ha iniciat aquest curs amb un rol de lideratge en l’apartat ofensiu. Juntament amb el davanter kosovar, Vedat Muriqi, són les peces claus de l’engranatge ofensiu mallorquinista. Lee se sent molt còmode escorat a banda esquerra i amb la pilota als peus. L’u per u és elèctric i encaixa bé en el joc associatiu i ràpid en les transicions del Mallorca. Amb espais, és ràpid i sap buscar sempre la profunditat amb la desmarcada.

Després del partit a Vallecas, Aguirre va afirmar que “Kang-In Lee és el jugador de la plantilla amb més talent” i va destacar la seva capacitat per fer mal en accions ofensives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)