Copa

Sense duels catalans en la primera eliminatòria de copa

Europa-Saragossa CFF, Real Unión Tenerife-Levante Las Planas, Osasuna-AEM, Pradejón-Espanyol i Albacete-Seagull seran els duels del 13, 14 i 15 de setembre

Aquest migdia s’ha celebrat a Las Rozas el sorteig de la primera eliminatòria de la copa femenina, en què hi haurà cinc representants catalans, amb el recent ascendit a primera Levante Las Planas com a cap de cartell. El sorteig no ha definit cap duel català per a la primera eliminatòria, que es disputarà els dies 13, 14 i 15 de setembre en horaris encara per determinar, i ha determinat que l’Europa serà l’únic equip que disputi el partit com a local –en cas de ser equips de categories diferents el partit es jugarà al camp del d’inferior categoria–.

Les jugadores de l’Europa rebran la visita en la primera eliminatòria del Saragossa CFF. Els altres quatre equips catalans jugaran a domicili, com el cas del Levante Las Planas que visitarà el Real Unión Tenerife. Els altres tres duels amb catalanes implicades seran l’Osasuna-AEM, el Pradejón-Espanyol i l’Albacete-Seagull.

El Barça, vigent campió de copa i de la resta de títols nacionals, no començarà la seva participació a la competició fins a les properes eliminatòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)