Més futbol

Irene Paredes: “No hem demanat la destitució de Jorge Vilda”

Les capitanes de la selecció espanyola femenina, Irene Paredes, Patri Guijarro i Jenni Hermoso, han comparegut per donar explicacions sobre la crisi interna el combinat femení després que aquesta setmana es publiqués que havien demanat la destitució de Jorge Vilda. La primera capitana, la blaugrana Irene Paredes, ha volgut deixar clar que aquesta informació és falsa. “En cap moment hem demanat la destitució de Jorge Vilda. Hem transmès com ens sentíem. Com a capitanes tenim l’obligació i la responsabilitat de fer-ho. Ens han dit que hi haurà modificacions i que s’intentarà millorar la situació de la selecció, que és el que tots volem”, ha afirmat. La capitana ha reconegut que és un moment complicat i que han decidit sortir a parlar perquè s’han filtrat informacions falses i que deixen a les capitanes en una situació desagradable. “S’estan dient coses que no ens ajuden. Es tracta de ser valentes i dir coses que no agraden perquè puguin canviar. Hem fet el que havíem de fer. Som ambicioses i volem millorar”.

En la mateixa línia s’han mostrat Patri Guijarro i Jennifer Hermoso. “És un malestar general de l’equip. Creiem que tenim un grup que pot guanyar títols i per això hem transmès aquest missatge”, ha dit la blaugrana. “Som madures com per prendre decisions. Cadascú és conscient d’on està i de si vol continuar defensant l’escut o no”, ha continuat Hermoso.

Minuts abans ha comparegut el seleccionador, Jorge Vilda, que ha assegurat sentir-se decebut. “Estic dolgut per com ha anat tot. S’han traspassat uns codis del futbol: el que passa al vestidor, es queda al vestidor i se soluciona a dins. Soc una persona dialogant. S’està venent una situació molt més tensa de la que hi ha. No hi ha un clima de normalitat, però no ens afecta tant”. Tot i això, no ha pensat a dimitir. “Em sento fort i amb ganes de continuar treballant i construir una selecció competitiva. Tinc una federació que em dona suport. Si soc autocrític? Sí, però anem pel camí correcte”, ha explicat Vilda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)