1a divisió

Simeone: “Griezmann? Soc un home de club”

Aquest matí, en la roda de premsa prèvia al partit entre l’Atlético i la Real Sociedad, Simeone ha estat molt clar amb la situació de Griezmann, que enguany encara no ha estat titular en cap partit. El tècnic matalasser ha posat fi al debat entorn a la famosa clàusula d’Antoine Griezmann, mitjançant la qual l’Atlético hauria de pagar 40 milions d’euros al Barça un cop finalitzi la seva cessió si juga 45 minuts en la meitat dels partits en què el francès estigui disponible. Preguntat per la situació de l’atacant ha estat clar i concís: “Em coneixeu des de fa 10 anys. Jo soc un home de club i ho serè sempre”. Així doncs, amb aquesta resposta ha confirmat el que s’anava intuint en les últimes setmanes. El conjunt madrileny no vol pagar el proper estiu els 40 milions pactats en el seu dia amb el club blaugrana pel jugador francès.

Aquesta situació no beneficia ni al Barça ni al jugador, que veu com està perdent protagonisme. I és que en els tres primers partits de lliga Griezmann ha estat suplent entrant més enllà de l’hora de joc. Tot i això, el jugador està mostrant la seva millor versió, i ja ha marcat dos gols en tres partits. “Molts cops entrar 30 minuts bé és millor que 60 malament”, va concloure el tècnic argentí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)