1a divisió

El Madrid es manté líder

El Madrid s’ha imposat (2-1) al Betis en el Santiago Bernabéu i es manté en el lideratge, després de guanyar les quatre jornades que s’han disputat. Ho ha fet en un matx d’alternatives per ambdósconjunts, en què l’equip orientat per Carlo Ancelotti ha demostrat més contundència ofensiva.

El partit ha començat però amb polèmica; caiguda de Nabil Fekir dins de l’àrea per una entrada de Carvajal, que ha semblat penal i que ni l’àrbitre ni el VAR han assenyalat, i en la juga següent, Vinicius (9’), al límit del fora de joc, ha obert el marcador. Pel Betis ha estat un cop triple, ja que en l’acció del protestat penal, Fekir s’ha lesionat. Malgrat tot, ha reaccionat aviat l’equip verd-i-blanc que ha empatat via Canales (17’) en una jugada nascuda d’un servei de banda, que Borja Iglesias ha recollir i aguantat dins l’àrea i ha cedit al mitjapunta que ha batut a Courtois. Fins al descans, les més clares han estat pel Madrid, però la mala punteria de Vinicius i l’encert de Rui Silva que li ha negat el gol a Tchouameni en un cop de cap, han evitat el gol blanc. En el segon temps, ha acabat decidint Rodrygo (65’), amb una diana a passada de Valverde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)