1a divisió

El Madrid, per inèrcia

1a divisió. El conjunt blanc exhibeix més contundència que el Betis, al qual supera per mantenir-se en el lideratge. Els de Carlo Ancelotti sumen 12 de 12

Real Madrid 2 Betis 1

REAL MADRID:Courtois; Carvajal (Rüdiger, 90’), Militao, Alaba, Mendy; Tchouaméni, Camavinga (Fede Valverde, 63’), Modric (Kroos, 80’); Rodrygo Goes (Ceballos, 80’), Benzema i Vinicius Júnior.BETIS:Rui Silva; Sabaly (Aitor Ruibal, 71’), Luiz Felipe, Edgar González, Álex Moreno; Guido Rodríguez, Guardado (Willian José, 71’); Sergio Canales, Juanmi (Joaquín, 72’), Nabil Fekir (Luiz Henrique, 11’); i Borja Iglesias.GOLS:1-0 (9’) Vinícius. 1-1 (17’) Canales. 2-1 (65’) Rodrygo.ÀRBITRE:Sánchez Martínez (col·legi madrileny).T.G.:al visitant Edgar González.

El Real Madrid continua amb inèrcia, embalat en aquest inici de campionat. El conjunt dirigit per Carlo Ancelotti, ahir contra el Betis (2-1), va sumar el quart triomf consecutiu, acumula 12 punts de 12 disputats i ja és líder del campionat en solitari. Tot i això, contra l’equip verd-i-blanc va ser un nou partit, com el de la primera jornada contra l’Almeria (1-2) o el de la passada contra l’Espanyol (1-3) que se li hauria pogut escapar perfectament, però el conjunt blanc, que en un partit de moltes alternances i arribades a les dues àrees va exhibir més contundència al davant que el rival, va tornar a guanyar.

Hauria pogut canviar la cosa sí una sèrie d’accions controvertides que van encadenar-se al principi del matx no s’haguessin decantat totes cap al seu bàndol. I és que el duel va començar amb polèmica: caiguda de Fekir dins de l’àrea per una entrada de Carvajal que va semblar penal clar, que ni l’àrbitre ni el VAR van assenyalar, i en la jugada següent, Vinícius (9’), al límit del fora de joc, va marcar. Pel Betis el cop va ser triple, ja que en l’acció del protestat penal, Fekir, probablement el seu millor futbolista, es va lesionar. Malgrat tot, el conjunt sevillà va reaccionar i per mitjà de Sergio Canales (17’) va igualar un marcador que es va mantenir fins al descans. En el segon temps, va acabar decidint Rodrygo (65’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)