Premier

El nou tècnic del Chelsea és Graham Potter

Després de la sorprenent destitució de Thomas Tuchel ahir, el Chelsea ja en té el relleu, Graham Potter. El tècnic anglès, que estava al Brighton & Hove Albion, es va reunir aquest dimecres amb el propietari del Chelsea, el nord-americà Todd Boehly i va acordar la seva arribada al conjunt de Stamford Bridge. Els blues però, han hagut de pagar clàusula de Potter, d’uns 20 milions d’euros, per fer-se amb els serveis de Potter, que s’espera que estigui ja dirigint l’equip aquest dissabte en què el Chelsea visita el Fulham.

“Estic orgullós i emocionat de representar el Chelsea”, va dir Potter que dirigirà el tercer equip a la Premier després de passar pel Swansea i pel Brighton, al qual ha dirigit les tres darreres temporades. “Espero conèixer i treballar amb l’apassionant grup de jugadors i desenvolupar un equip i una cultura del qual els nostres aficionats puguin estar orgullosos”, ha dit el preparador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)