Champions

Setmana gran per al ‘Pajarito’ Valverde

Champions. L’uruguaià, amb dos gols en només quatre dies, desencalla altre cop el Real Madrid

Copenhaguen 0 Sevilla 0

COPENHAGUEN:Ryan; Diks, Khocholava, Vavro, Kristiansen; Zeca, Stamenic; Falk (Lerager, 79’), Jóhannesson (Sørensen, 87’), Daramy (Mukairu, 73’); Claesson (Haraldsson, 79’).SEVILLA:Dmitrovic; Carmona, Gudelj, Kike Salas, Telles; Rakitic (Papu Gómez, 66’), Fernando, Delaney (Jordan, 66’); Isco (Januzaj, 84’), En-Nesyri (Dolberg, 74’), Lamela (Suso, 74’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Irfan Peljto (Bosnià). T.G.: A Daramy, Claesson, Stamenic, Jordan i Carmona.PÚBLIC:34.910 espectadors al Parken de Copenhaguen.

Real Madrid 2 Leipzig 0

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Rüdiger, Nacho, Alaba (Mendy, 81’); Tchouaméni, Camavinga (Asensio, 64’), Modric (Kroos, 82’); Fede Valverde, Vinícius (Ceballos, 85’) i Rodrygo (Mariano, 85’).LEIPZIG:Gulasci; Simakan (Henrichs, 75’), Orbán, Diallo, Raum; Haidara (Kampl, 75’), Schlager, Nkunku, Forsberg (Poulsen, 81’), Szoboszlai i Werner (Silva An, 81’).GOLS:1-0 (80’) Valverde. 2-0 (91’) Marco Asensio.ÀRBITRE:Maurizio Mariani. T.G.: A Carvajal, Haidara, Nkunku, Schlager.

No hi ha Karim Benzema, però sí que hi ha Fede Valverde. Setmana dolça per al Pajarito. L’uruguaià va ser protagonista en la remuntada del cap de setmana en la lliga contra el Mallorca (4-1) i va tornar a ser decisiu contra el Leipzig (2-0). Dos gols vitals en només quatre dies. Contra el Mallorca, un golàs. El d’ahir també va ser estètic i va tornar a ser determinant perquè va servir per donar tres punts al seu equip i consolidar el Real Madrid en el lideratge del grup F. Sense Benzema, el madridisme s’abraça a Valverde.

Partit molt gris del conjunt d’Ancelotti. El millor, el resultat. Quaranta minuts va tardar el Madrid a xutar a porteria. Va ser Modric amb un llançament que va anar fora per poc. El Madrid no va fer un bon partit i el Leipzig va perdonar moltíssim, sobretot Nkunku i Werner. Valverde ho va desencallar tot a només deu minuts del final, després de retallar dins l’àrea i connectar un bon xut al pal llarg, culminant així una bona acció de Vinícius iniciada a l’altra banda. Ja en el temps afegit, Marco Asensio, que va entrar en el segon temps, va fer el definitiu 2-0 amb un obús des de fora de l’àrea.

Primer punt del Sevilla

El Sevilla de Julen Lopetegui continua sense enlairar-se. Una única victòria en set partits en aquest inici de curs tan negre. La de l’altre dia contra l’Espanyol i res més. Ahir no va passar de l’empat a Copenhaguen (0-0) i continua cuer del grup G.

Tampoc va passar de l’empat el Chelsea contra el Salzburg (1-1; Sterling i Okafor) en l’estrena a la banqueta de Potter. El PSG va patir més del previst a Israel. Chery va avançar el Maccabi, però Mbappé, Messi i Neymar van signar la remuntada (1-3). Triomf també del Benfica a Torí (1-2).

Haaland emula Cruyff contra el seu exequip (2-1)

Remuntada del Manchester City contra el Dortmund amb gol del noruec volador. Erling Haaland no fa concessions ni amb els vells amics. Seu va ser el gol de la victòria dels de Guardiola amb una rematada acrobàtica que recorda el gol de Johan contra l’Atlético del 1973.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)