2a divisió FEF

L’Olot no sap guanyar l’Ebre, que li empata en el 87 (1-1)

L’Olot no ha sabut guanyar l’Ebre i se li escapoleix la primera victòria en la lliga després d’encaixar l’1-1 en el 87. Els de la Garrotxa s’han avançat gràcies a Urri (15’), que ha aprofitat una centrada d’Eloi al segon pal. Els olotins tenien el matx controlat i, fins i tot, Cerdà ha forçat un penal que Forgas ha enviat a fora en la suposada sentència (79’). A falta de tres minuts pel final, Dani Salas ha aprofitat una pentinada d’Eder Díez en una sacada de banda per superar Batalla i deixar amb un pam de nas a tota l’expedició de l’Olot.

La primera part ha estat igualada però, en els primers minuts, l’Ebre ha portat la iniciativa i ha generat més ocasions de gol. La més clara ha estat ben aviat, en el minut 3, quan Dani Salas ha assistit a Arasa que ha topat amb un Batalla que s’ha fet gran a l’hora de sortir als peus de l’atacant. Poc a poc, l’Olot s’ha assentat al partit i ha començat a mantenir allunyat de la seva àrea al contrincant, un fet que s’ha acabat de confirmar just en el quart d’hora de joc quan Xumetra ha tocat en curt cap a Eloi que ha fet una centrada amb rosca oberta al segon pal. Allà arribava Urri, que amb l’esquerra ha superat Joel amb un xut creuat que ha topat amb el pal i ha acabat a dins de la porteria (15’). L’ex del Figueres ha fet la primera diana olotina del curs després de 195 minuts de joc. La inèrcia del gol ha permès a Xumetra provar un xut des de la frontal que ha marxat a fora massa creuat (18’), en l’última arribada amb cert perill garrotxí. I és que, l’Ebre ha intentat reaccions i avisar a través de jugades d’estratègia, força possessió i alguna incursió a l’àrea d’Arasa.

En la segona part, l’Olot ha mantingut a ratlla al rival i Batalla ha intervingut sempre segur en les rematades aragoneses, alguna de clara.

Forgas ha pogut fer el 0-2 a passada d’Eloi (60’) i en el 79’, Cerdà ha forçat un penal que Ernest Forgas ha enviat a fora tot i enganyar al porter local.

Ja en el 87, una sacada de banda de Ramsés l’ha pentinat Eder per tal que Dani Salas superés Batalla molt a prop de la porteria. El cop ha estat massa dur per als de Mandiola, que no han pogut reaccionar per tornar a decantar la balança al seu favor i sumar els tres punts.

L’Olot en suma només dos punts dels primers nou possibles i es manté a la part baixa de la taula.