Més futbol

El Levante les Planes torna amb remuntada i victòria (1-2)

No hi havia millor manera de començar el camí en la nova lliga professional per al Levante les Planes. El conjunt de Sant Joan Despí ha celebrat el seu retorn a la màxima categoria amb una victòria treballada a camp del Betis (1-2).

Les jugadores de Ferran Cabello han sortit amb personalitat i, ben aviat, Mari Paz ha avisat amb una rematada creuada. Al Betis li durava ben poc la pilota davant el plantejament del Levante, pressionant i mossegant. Les locals han anat despertant de mica en mica i han començat a trepitjar l’àrea catalana. Tant, que el primer gol ha estat del Betis. Una centrada des de l’esquerra de Paula l’ha rematat de cap al fons de la xarxa Ángela Sosa, la capitana bètica (29’).

El descans ha activat el Levante, com també ho ha fet l’entrada d’Alba Mellado. L’equip de Ferran Cabello s’ha fet amb el control dels primers compassos del segon temps i ha començat a construir la remuntada. Una caiguda dins l’àrea de Mari Paz ha acabat amb penal. Ella mateixa ha transformat el llançament des dels onze metres per empatar als cinc de la represa. El ritme del joc ha anat baixant, però el Levante encara no havia dit l’última paraula. Una magnífica passada en llarg de Mellado l’ha recollit Mari Paz que, per velocitat, ha guanyat la cursa a les centrals i ha definit de meravella per fer l’1-2 definitiu (75’). El conjunt de Sant Joan Despí s’ha defensat bé en el tram final i s’ha assegurat els primers tres punts de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)