1a divisió

Retorn per la porta gran

Lliga F. El Levante les Planes s’estrena amb victòria després de remuntar, al camp del Betis

Betis 1 Levante Planes 2

BETIS:Thalmann; León, López, Dorine, Paula (Quiles, 59’); Laurina (Montilla, 65’), Ángela Sosa, Noelia (Leles, 66’), Babajide (Asantewaa, 46’); Álvarez i Rosa.LEVANTE LES PLANES:Bacic; Júlia Mora (Mellado, 46’), Nuria Garrote, Berta Bou, Struck; Pilar Garrote (Esther, 46’), Laura (Gantxegi, 90+1’), Chikwelu; Mari Paz (Laia Parera, 78’), Uribe i Julve.GOLS:1-0 (29’) Ángela Sosa. 1-1 (50’) Mari Paz, de penal. 1-2 (75’) Mari Paz.ÀRBITRE:Peñalver Pearce (comitè balear).T.G.:A Montilla, Asantewaa, Pilar Garrote i Berta Bou.

Ni va ser un somni el 29 de maig amb l’ascens, ni va ser-ho ahir al camp del Betis. El Levante les Planes ha tornat a la màxima categoria ple d’il·lusió. El conjunt de Ferran Cabello va arrencar la nova lliga professional amb una victòria de mèrit. Tota una declaració d’intencions d’aquest equip: ho donaran tot a cada partit. El Levante va haver de remar i remuntar per lligar el triomf. Les locals es van avançar al minut 29 gràcies a un gol d’Ángela Sosa. La mitja part i l’entrada d’Alba Mellado ho van canviar tot. Ella va assistir Mari Paz en l’acció del penal, que la capitana va transformar (50’), i de nou va fer-li l’assistència del gol de la victòria a quinze minuts del final.