Ligue 1

Aminata Diallo va buscar a google “com trencar una ròtula”

Cas Hamraoui. La futbolista, actualment sota custodia per la seva suposada implicació en la pallissa a Kheira Hamraoui, també va buscar “com preparar un còctel de drogues perilloses”

El cas Hamraoui continua oferint capítols sorprenents. Un informe de la Brigada de Prevenció del Delicte de la prefectura de Versalles ha rebel·lat que Aminata Diallo, actualment sota custodia policial com a sospitosa d’organitzar la brutal pallissa que Kheira Hamraoui va patir el mes de novembre de fa un any, va buscar a Google “com trencar una ròtula” i “com preparar un còctel de drogues perilloses”, segons una informació de Le Parisien.

Aminata Diallo va ser detinguda la setmana passada per segona vegada com a presumpta implicada en els fets. Hamraoui, recordem-ho, va ser apallissada en el seu dia per un grup d’encaputxats amb barres de ferro i va acabar sent hospitalitzada.

“Si jo fos dolenta, gelosa i calculadora, com ho és ella, li diria a un familiar que la destruís”. Aquest és un extracte de les converses privades de Whatsapp que la policia ha rescatat del mòbil de Diallo. “Ha quedat així fefaentment provat que Aminata Diallo alimentava un odi real contra la seva companya al PSG, a qui considerava un obstacle per a la seva pròpia carrera esportiva”, explica l’informe.

Un dels homes encaputxats detingut en el seu dia, amb el sobrenom de ‘El Petit’, hauria admès la seva implicació en els fets a canvi de 500 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)