Més futbol

Ferran Sarsanedas obre una nova etapa al filial de l’Elx

L’excapità del Barça B ha estat dos anys sense poder jugar

El migcampista amerenc Ferran Sarsanedas ha superat el calvari que li ha impedit jugar els dos últims anys i ha fitxat per l’Elx. Sarsanedas, excapità del Barça B, s’incorpora al filial de l’Elx, que competeix a tercera divisió. El jugador selvatà, nascut el 1997, va viure una llarguíssima etapa a la Masia, de 14 anys, fins a arribar al filial. Les lesions, però, el van frenar, i el juliol del 2021 va tancar el seu cicle com a blaugrana. Tot i tenir propostes, no en va voler acceptar cap fins que no estigués del tot recuperat. I ara, un cop refet, tindrà una nova oportunitat a Elx.

“Em sento molt agraït a tota la gent que m’ha acompanyat en aquest camí”, ha comentat l’amerenc als mitjans del club. “Espero tornar a gaudir del futbol”, ha afegit. “Tinc una edat i ajudaré els companys pel que necessitin. Venint de la meva situació, els diria que mai es rendeixin, encara que les coses no vagin de cara”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)