2a divisió FEF

Per apagar un foc abans no cremi

2a divisió FEF. L’Olot no pot ajornar ni un partit més el primer triomf per agafar, així, una alenada d’oxigen

L’Olot rep la visita del València Mestalla (a les 17 h). El conjunt de la Garrotxa encara no ha guanyat cap partit després de tres jornades i busca alliberar-se del tot per sumar tres punts que li permetin respirar més tranquil, sortir de la part baixa de la taula i veure-ho tot diferent. En el darrer matx, els de Manix Mandiola van tenir el triomf al sac després d’un gol d’Urri i un penal a favor posterior. Però Forgas va enviar a fora la pena màxima i una diana rival en el 87’ va fer volar dos punts de la casella olotina. Els garrotxins encadenen dos empats i han vist com en el tram final del matx inaugural contra l’Espanyol B i el darrer contra l’Ebre perdien un total de tres punts: “Les presses mai són bones. No estem malament, som un equip acabat d’ascendir i hem estat a l’altura dels rivals i de la competició. Evidentment, és molt millor guanyar com més abans millor, a Saragossa ho vam tenir a la mà i no ho vam aconseguir. Tinc molta confiança en l’equip, els veig il·lusionats i em semblen els millors”, va dir Mandiola, el tècnic de l’Olot.

El València Mestalla sí que va treure’s el pes de l’esquena en l’última jornada guanyant per la mínima el Lleida Esportiu gràcies a un gol de Rodrigo a les acaballes de l’enfrontament: “El València Mestalla és un filial d’un equip de primera i mereix tot el respecte del món. Són joves però amb molt nivell i juguen molt bé a futbol, són imprevisibles. Si volem ser algú i posar Olot al mapa, hem de competir bé i no tenir por de cap contrincant”, va sentenciar l’entrenador basc, que no podrà disposar d’Albert Blázquez ni de Marc Castells. El de Sueca va fer-se una ruptura a l’isquiotibial en l’última jornada.

0 Partits guanyats 1

2 Partits empatats 1

1 Partits perduts 1

1 Gols a favor 1

2 Gols en contra 1

LA PRÈVIA

És un filial d’un equip de primera i mereix tot el respecte. Són joves però amb molt nivell i juguen bé a futbol, són imprevisibles
Si volem ser algú i posar Olot al mapa, hem de competir bé i no tenir por de cap contrincant
Manix Mandiola
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)