El Peralada s’ofega davant l’efectivitat del Sant Andreu (1-3)

Peralada 1 Sant Andreu 3

PERALADA:Aroca, Varese (Micaló, 60’), Alan Baró, Sergi Romero, Palacios, Pol Gómez, Adrià Méndez (Dani Gómez, 60’), Pijuan (Espuña, 60’), Moha (Biel Font, 72’), Sergi Solans (Llorenç Busquets, 72’) i Marc Nierga.SANT ANDREU:Jaime González, Fassani (Alberto García, 59’), Castillo, Vives, Guzmán, Sergi Arranz (Iker García, 83’), Carreón (Genís Cargol, 83’), Méndez, Genís Blasco, Aparicio (Alonso, 83’) i Josu (Pau Morer, 69’).GOLS:0-1 (8’) Genís Blasco. 0-2 (21’) Aparicio. 0-3 (57’) Genís Blasco. 1-3 (87’) Marc Nierga.ÀRBITRE:Mancera Anton.T.G.:Als locals Palacios i Alan Baró, i als visitants Aparicio i Genís Blasco.

El Peralada toca de peus a terra. Després de guanyar en les dues primeres jornades de lliga els xampanyers s’han vist clarament superats aquesta tarda a casa pel Sant Andreu, que ha etzibat el primer cop baix de la temporada als de Miquel Àngel Muñoz amb un 1-3 al marcador. Tot i el resultat els altempordanesos no han estat tant lluny per sensacions dels barcelonins, però l’efectivitat de cara a porteria ha marcat clarament la diferència.

Els primers minuts han estat el pitjor del partit del Peralada. Tot i una primera arribada per banda de Moha qui ha generat més perill ha estat el Sant Andreu, que en el minut 8 ha trobat el 0-1 amb un remat de cap de Genís Blasco després d’una sèrie de córners consecutius. El Sant Andreu ha continuat prement l’accelerador després del gol i, després d’un xut al travesser de Carreón, Aparicio ha marcat el 0-2 amb una mica de fortuna perquè el seu xut ha tocat en un defensa i ha fet inútil l’estirada d’Aroca (0-2). Després del segon gol el Peralada ha començat a generar bones ocasions de perill, però Alan, Moha, Sergi Solans i Varese no han estat capaços de trobar el camí del gol.

En la represa els xampanyers han tornat a sortir amb una marxa més i s’han acostat al gol en més d’una ocasió, però novament ha estat el Sant Andreu qui ha aprofitat la seva ocasió. I, una vegada més, ha estat Genís Blasco, que a la sortida d’un córner ha marcat el 0-3 (57’). El gol ha acabat de sentenciar un partit en què els xampanyers ja hi tenien poca cosa a dir, tot i que en el minut 87’ Marc Nierga ha acabat trobant el gol de l’honor del Peralada (1-3).