1a divisió

LaLiga anuncia els horaris de les jornades 9, 10 i 11

Aquest matí la plataforma televisiva DAZN s’ha avançat a LaLiga anunciant que el clàssic al Santiago Bernabéu es disputarà el diumenge 16 d’octubre a les 16.15h. Això feia preveure que l’anunci oficial de LaLiga era imminent i així ha estat, i és que aquesta tarda l’ens organitzador ha confirmat que el partit es disputarà a aquesta hora i també ha et oficials els horaris de la resta de la jornada. El Girona serà el primer català a entrar en joc, i és que els gironins rebran la visita del Cadis el dissabte 15 d’octubre a les 14h. Per la seva banda l’Espanyol jugarà el diumenge a les 18.30h al RCDE Stadium contra el Valladolid, poc després que hagi acabat el clàssic al Bernabéu.

LaLiga també ha fet oficials els horaris de les jornades 10 i 11. En la desena jornada, intersetmanal, els tres catalans coincidiran el dijous 20 d’octubre. Primer arrencarà el partit del Girona al camp de l’Almeria (19h), després ho farà el de l’Espanyol al camp de l’Osasuna (20h) i per últim, i per tancar la jornada, el Barça rebrà la visita del Vila-real al Camp Nou (21h). En l’onzena tornaran a coincidir els tres catalans, que jugaran tots el diumenge 23 doctubre –jugant dijous no podien jugar dissabte–. En aquest cas el primer en jugar serà l’Espanyol, que rebrà la visita de l’Elx a les 14h. A la tarda serà el torn del Girona, que rebrà la visita de l’Osasuna a Montilivi (18.30h) i a la nit el Barça, que juga dos partits consecutius a casa, rebrà la visita de l’Athletic Club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)