1a divisió FEF

El Cornellà suma els primers punts a domicili

La Unió Esportiva Cornellà ha aconseguit sumar els primers punts fora de casa. Avui ha superat l’Intercity per 1 a 2 en el partit corresponent a la sisena jornada. Dos gols de Rubén Enri han donat els tres punts als verds.

El Cornellà ha sortit molt fort, i en el minut 5 ja s’han avançat gràcies al gol de Rubén Enri amb una rematada des de dins l’àrea. Aquesta diana ha donat ales als visitants, que a partir d’aleshores han buscat amb insistència el gol de la tranquil·litat. En el 23’ Gil Muntadas ho ha provat amb un potent xut que ha aturat el porter. A la mitja hora de joc, el Cornellà l’ha tornat a tenir després d’una errada de l’Intercity.

A la represa, els visitants han estat els que han continuat dominant. En el 54’ Rubén Enri ha estat a punt de fer el segon i, poc després, els de Gonzalo Riutort l’han tornat a tenir, però s’han trobat un altre cop amb una gran aturada de Manu Herrera. Aquesta insistència ha tingut la seva recompensa. En el minut 60, Rubén Enri ha aprofitat un contraatac per fer el segon. En el 62’, l’Intercity ha escurçat distàncies amb un gol de penal de Xemi. Tot i que en els últims minuts els locals han disposat d’ocasions per empatar, els verds han aconseguit aguantar el marcador i, aconseguir així, la segona victòria de la temporada.