Territorial

El Girona no aixeca el vol i cau golejat

D. d’honor juvenil. Els gironins encara no han pogut guanyar després de tres partits

Badalona 3 Girona 0

BADALONA:Tati Muray, Carlos Sánchez, Jordan Prize, Victor Edo, Mario Torres, Tommy, Marc Scuri (Bieto, 82’), Carlos Bustos (Ferrer, 72’), Basirou (Sergio Rey, 58’), Fran García (Almansa, 82’)i Joaquín (Sergio Romero, 72’).GIRONA:Gerard Moreno, Marc Aznar, Antal, Calvete (Quer, 46’), Jan Jiménez, Celma (Vergara, 74’), Iker Almena, Hugo García, Luka (Albert García, 60’), Iker Vázquez (Joel, 46’) i Mousta (Biel, 46’).GOLS:1-0 (15’) Marc Scuri. 2-0 (38’) Joaquín. 3-0 (86’) Tommy, de penal.ÀRBITRE:Avalós Martos.T.G.:Als locals Carlos Bustos, Tommy i Almansa, als visitants Jan Jiménez, Hugo García i Marc Aznar.T.V.:Cap.

El Girona va pagar la falta de contundència a les àrees i, després de tres jornades de lliga, continua sense guanyar un sol partit. El Badalona va aprofitar a la perfecció les errades gironines per sumar els tres punts i deixar amb un pam de nas els de Sergi Mora, amb moltes coses per millorar. El matx va començar amb un un contra un que Mousta no va aprofitar. En la primera arribada, Marc va ser el més murri per fer un 1-0 local que va deixar estabornits els gironins. La falta de contundència va permetre Joaquín fer el 2-0 just abans que Hugo Garcia estavellés un xut al travesser. En la segona, ni el canvi de sistema va aclarir les idees del Girona, que va fer un penal innocent que va significar el 3-0 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)