Champions

Jutglà, providencial en la victòria del Bruges contra l’Atlético (2-0)

L’exblaugrana Ferran Jutgà continua imparable. Avui ha tornat a ser providencial per la victòria del Bruges contra l’Atlético de Madrid (2-0). Primer, en el minut 36, ha fet una gran assistència a Sowah, després de desfer-se de Savic, Correa i Molina per posar a plaer la pilota a l’àrea petita. En el 62’, Jutglà ha fet el segon gol amb un xut des de dins l’àrea. L’equip madrileny ha pagat molt cara la feblesa defensiva i la poca contundència en l’àrea rival. En canvi, els belgues han estat molt efectius de cara a porteria, tenint en compte les poques ocasions que han disposat. Amb aquesta derrota, els matalassers es compliquen molt la vida, amb només tres punts. El Bruges és el primer del grup B, amb els tres primers partits guanyats.

En l’altre partit del grup, el Porto ha sumat els seus primers tres punts en imposar-se al Leverkusen per 2 a 0, gràcies als gols de Zaidu (69’) i Galeno (87’).

Golejades enel Grup A

El Nàpols ha superat per 1 a 6 a l’Ajax i se situa com a líder en solitari del grup, amb nou punts. L’Ajax s’havia avançat amb un gol matiner de Kudus (9’), però els italians han sabut reaccionar ràpidament i en el 18’ Raspadori ha situat la igualada en el marcador. A partir d’aquí, ha estat un bany pels napolitans, amb els gols de Di Lorenzo (33’), Zielinski (45’), Raspadori (47’), Kvaratskhelia (63’) i Simeone (81’).

En l’altre partit del grup, el Liverpool ha complert amb els pronòstics i s’ha imposat al Rangers amb gols d’Alexander-Arnold (7’) i Salah (53’).

El Grup D, un dels més igualats

L’Olympique de Marsella ha aconseguit la primera victòria en aquesta Champions en superar a l’Sporting de Portugal per un contundent 4 a 1. Els portuguesos s’havien avançat en el minut 1 amb el gol de Trincao, però després ha arribat la remuntada del Marsella. En el 13’ Alexis Sánchez ha posat la igualada, i en el 16’ ja s’han avançat amb la diana de Harit. Balerdi (28’) i Mbemba (84’) han sentenciat el matx.

L’altre duel del grup entre l’Eintracht i el Tottenham ha acabat sense gols. Ha estat un partit amb el joc travat i cap dels dos equips ha aconseguit disposar d’ocasions clares de gol. Amb aquests resultats, l’Sporting és primer amb 6 punts, i el segueixen Tottenham i Eintracht amb 4, i el Marsella és cuer amb 3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)