Champions

El Madrid s’encarrila la classificació

El Madrid té la classificació als vuitens de final de la Champions League encarrilada. Avui s’ha imposat (2-1) al Xhakhtar en un partit en què ha ofert una gran versió però no ha estat afinat de cara a porteria, i deixa els seus rivals del grup que lidera, a cinc punts de distància. ElMadrid és líder amb nou, el Xhaktar en porta quatre, el Leipzig tres i el Celtic un.

En la primera part el conjunt blanc ja ha estat molt superior i amb el 2-0 –Rodrygo (13’) i Vinicius (28’)– tot feia una preveure una golejada. Valverde, Benzema, Rodrygo i Vinicius s’han agradat davant d’un Xhakhtar força contemplatiu i alegre amb la pilota, però tot i el volum de joc ofensiu generat, que ha estat prou important, els de Carlo Ancelotti no han aconseguit sentenciar i els ucraïnesos s’han ficat en el partit abans del descans. En una jugada aïllada, Zubkov (38’), amb una bona rematada de tisora ha escurçat distàncies.

El Madrid ha seguit atacant en el segon temps, però ha seguit desencertat de cara a porteria. Tot i el matx seguir viu fins al final, el Xhakhtar no ha estat capaç d’inquietar realment als madridistes.