El Girona B no troba el gol contra la Grama (1-0)

El filial gironí no ha pogut donar continuïtat a la victòria contra el Vilafranca i ha perdut per la mínima contra la Grama, rival que encara no havia guanyat al seu feu (1-0). A l’equador del partit, Dawda ha disposat de dues bones ocasions per l’empat, però Manu García ha evitat amb bones intervencions el gol.

A la primera meitat, el Girona i la Grama s’han repartit el control de la pilota, però eren els locals qui han avisat primer. Gimeno, en una acció des de fora l’àrea, ha intentat obrir la llauna sense fortuna al minut vint-i-cinc.

A la mitja hora de joc, les coses s’han començat a tòrcer pels interessos dels gironins. Roger García ha posat una bona pilota a dins l’àrea perquè Guillem Trilla rematés de cap al fons de la porteria de Lluc Matas. Els locals s’han fet forts i han arribat al descans amb la victòria per la mínima. Abans, però, Dawda ha pogut posar l’empat, però Manu García, de forma acrobàtica, ha aturat una gran ocasió. L’àrbitre ha assenyalat el final del primer període amb els d’Axel Vizuete per sota del marcador.

A la represa, el davanter banyolí ha tornat a tenir una gran ocasió. Aquesta vegada en un u per u molt clar on el porter rival ha tornat a evitar el gol. Axel Vizuete ha revolucionat l’equip amb tres canvis durant els primers minuts de la represa, Artero, Arango i Karim.

Quan faltaven quinze minuts per la conclusió del partit, la Grama ha fregat la sentència amb dos xuts consecutius de Marc Rodríguez i Angel González. Per poc, el Girona ha arribat ben viu al tram final. Tot seguit, Moha ha tingut l’ocasió més clara del matx després de desfer-se del porter i disparar a una porteria que només el capità, Sergio Juste, ha pogut treure a sota pals.

Els d’Axel Vizuete han efectuat l’últim canvi, Moha ha subsituït a Shin i han continuat empenyent a la Grama cap a la seva pròpia àrea. Sense gaires més opcions, el partit s’ha anat apagant pels interessos locals.

L’àrbitre del matx ha afegit tres minuts sota les protestes de la banqueta gironina. Aquest fet ha provocat l’expulsió de Vizuete. Sense temps per res més, el Girona ha tornat a caure lluny de casa, on encara no ha puntuat.