1a divisió

Un dia més a l’oficina

Real Madrid. El conjunt blanc supera el Sevilla en un partit que resol quan faltaven deu minuts per acabar i es referma en el lideratge

Real Madrid 3 Sevilla 1

REAL MADRID:Courtois; Carvajal (Lucas Vázquez, 77’), Militao, Alaba (Nacho, 86’), Mendy (Rudiger, 77’); Tchouameni (Camavinga, 65’), Kroos, Modric (Asensio, 77’); Valverde, Rodrygo i Vinicius.SEVILLA:Bounou; Montiel, Gudelj, Marcao, Telles; Jorda, Rakitic (Rafa Mir, 76’), Oliver Torres (Papu Gómez, 69’); Jesús Navas (Carmona, 67’), Isco (Delaney, 76’) i Lamela.GOLS:1-0 (5’) Modric. 1-1 (54’) Lamela. 2-1 (79’) Lucas Vázquez. 3-1 (81’) Valverde.ÀRBITRE:Hernández Hernández (col·legi canari).T.G.:Tchouameni, Montiel, Gudelj, Jordan i Papu Gómez.

Aquest Real Madrid està fort. Acumula 31 punts de 33 disputats el conjunt orientat per Carlo Ancelotti, que ahir va superar (3-1) el Sevilla, en un enfrontament que va resoldre, com acostuma a fer, al final, quan faltaven deu minuts, moment en què l’electrònic il·lustrava un empat a un. Aleshores, Lucas Vázquez (79’) i Valverde (81’) van capgirar i sentenciar un matx que va tenir dues parts molt diferents.

La primera va ser clarament per a l’equip blanc, que, ben endreçat al seu camp, va esperar l’errada d’un innocent Sevilla per robar i contraatacar. Així va arribar el primer de Modric (5’) i n’haurien pogut arribar més si no hagués estat per la mala finalització davant de Bounou del mateix croat en una ocasió i de Vinicius en una altra. La segona meitat va virar després del gol de Lamela (54’) i el Madrid va perdre pistonada per transitar amb velocitat. La va recuperar amb els canvis i l’entrada de les cames fresques de Lucas Vázquez, Camavinga i Asensio, que van revitalitzar un equip que es referma en el lideratge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)