Premier

Cristiano i United, ‘the end’

Premier. Els ‘red devils’ anuncien la desvinculació de CR7 i no jugarà contra el Barça en l’Europa League

Cristiano Ronaldo no visitarà el Camp Nou el dia 16 de febrer amb la samarreta del Manchester United. El Barça-United d’Europa League perd morbositat. Oficial: el portuguès ja és història passada a Old Trafford. El capità de Portugal va aterrar a Qatar enemistat amb tot Manchester i abans del seu debut en la copa del món contra Ghana la seva desvinculació del club anglès ja és una realitat. No vestirà més la samarreta dels red devils. Adeu per la porta del darrere del club que el va veure créixer. Les segones parts mai han estat bones.

El United va emetre ahir un comunicat en el qual anunciava que el portuguès deixa de formar part del club de mutu acord i amb efecte immediat. Marxa havent fet 145 gols en els 346 partits en dues etapes.

Les recents declaracions de Cristiano en una entrevista amb Piers Morgan ho han acabat dinamitant tot i a l’United no li ha tremolat el pols a l’hora de prendre una decisió que ja es veia a venir des de finals de la temporada passada, quan l’United no es va classificar per jugar la Champions i el jugador va demanar marxar.

Cristiano es converteix en agent lliure per fitxar pel club que desitgi a partir de l’1 de gener, quan s’obrirà el mercat de fitxatges d’hivern. El Newcastle i l’Al-Nassr, de l’Aràbia Saudita, sonen com a possibles destinacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)