Premier

Pep Guardiola continuarà lligat al City fins al 2025

El Manchester City acaba d’anunciar la renovació de Pep Guardiola fins al 2025. El tècnic de Santpedor amplia novament el seu vincle amb el club anglès, al qual va arribar l’estiu del 2016 per iniciar un cicle guanyador a la Premier League.

Guardiola ja ha guanyat onze títols com a entrenador del City –quatre de les últimes cinc lligues– amb un balanç de victòries brillant. L’ex del Barça i el Bayern ha dirigit a l’equip skyblue en 374 ocasions i ha aconseguit 271 victòries (el 72,5%). A més, el seu equip ha marcat 921 gols en total (2,46 per partit) culminant la implantació d’una idea pròpia de joc a la que només li falta el premi a nivell europeu: “Estic encantat que el viatge d’en Pep amb el City continui. Ha contribuït a l’èxit de l’entitat també pel que fa a l’estructura de l’organització i és emocionant pensar en el futur gràcies a la seva energia, gana i ambició que encara té”, comenta el president del club Chairman Khaldoon Al Mubarak.

El tècnic català ha aconseguit rodejar-se d’una plantilla competitiva que ha entès la seva manera de desenvolupar el joc. Guardiola treballa per millorar i evolucionar aquesta filosofia gràcies als recursos dels quals disposa el club anglès: “Estic molt content de quedar-me al City. Tinc tot el que necessito per fer el meu treball el millor possible i sé que el proper capítol en aquest club serà increïble”, diu el de Santpedor, que afegeix: “Des del primer dia que vaig arribar al City vaig sentir una cosa especial. No puc estar en un lloc millor i tinc la sensació que hi ha molt títols més per guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)