2a divisió FEF

Empat insuficient de l’Olot a casa contra l’Hèrcules (1-1)

L’Olot no ha pogut passar de l’empat contra un rival directe en la lluita per la permanència, l’Hèrcules, i continua sense conèixer la victòria des de l’arribada de Jonathan Risueño a la banqueta, però com a mínim ja ha sumat el primer punt. Insuficient, sí, i encara més per com ha anat el partit, i és que els olotins han fet més mèrits per endur-se el triomf. Tot i això han hagut de suar, ja que han arribat perdent 0-1 al descans i en la segona part ha hagut de salvar el punt amb el primer gol de la temporada de Saïdou Bah.

L’Olot ha anat de menys a més en la primera part. En els primers minuts la sensació era que qui estava més còmode sobre la gespa era l’Hèrcules, que tot i això s’ha mostrat del tot inofensiu al davant contra una defensa olotina força més sòlida que en els últims partits. De fet, l’única ocasió dels visitants l’ha tingut Míchel amb un xut llunyà que ha refusat bé Batalla (26’). Amb el pas dels minuts l’Olot s’ha entonat i ha començat a dominar el partit. Als olotins, però, els ha faltat instint al davant per culminar alguna de les aproximacions que ha tingut amb més perill que no pas un xut de Saïdou que s’ha estavellat a la defensa (34’). El que ningú es podia esperar per com estava el partit, però, és que el 0-1 arribaria abans del descans, en una falta evitable a la frontal de l’àrea. Michel, amb un gran llençament directe, ha superat Batalla (0-1, 45’).

En l’inici de la segona part l’Olot ha sortit mig adormit i una errada al darrere gairebé ha generat el segon dels alacantins, però ràpidament s’ha despertat i Bigas ha estat a punt d’empatar amb un remat de cap desviat per poc (50’). Callís, amb un xut a la mitja volta des de dins l’àrea, ha fet el segon avís però tampoc ha trobat porteria per ben poc (65’). I finalment ha arribat l’empat. Després d’un córner en contra Vilanova ha iniciat el contraatac fent córrer a Coris, que ha entrat a l’àrea i ha donat el gol mig fet a Saïdou, que no ha perdonat (1-1, 76’). En els últims minuts l’Olot ha buscat l’empat amb insistència i ha corregut el risc d’encaixar un gol, que l’Hèrcules l’hauria pogut, però la més clara l’ha tingut Xumetra en el minut 89’ però un defensa ha evitat el gol.