2a divisió FEF

Illa d’oportunitats

2a divisió FEF. L’Olot no pot fallar i busca els tres punts contra un rival també tocat i sense entrenador

CD Eivissa Olot

EIVISSA-ILLES PITIÜSES (15è):Contreras, Salguero, Julen, Villar, Edu Adell, Barrero, Guzmán, Marcos García, Bernal, Juan Antonio i Marc Mas.OLOT (16è):Batalla, Callís, Gonzalo, Uri Ayala, Bigas, Vilanova, Urri, Sebas Coris, Saïdou, Busquets i Forgas.LLOC I HORA:Can Misses 3 (a les 12 h).ÀRBITRE:Pareja Nieto.

L’Olot visita l’Eivissa-Illes Pitiüses (12 h), en el penúltim duel abans que acabi l’any. L’equip dirigit per Jonathan Risueño va empatar el darrer partit de lliga contra l’Hèrcules (1-1) fent una segona part que va deixar bones vibracions entre els olotins. Les penúries en la taula, però, obliguen els de la Garrotxa a sumar els tres punts sí o sí contra un rival que s’ha convertit en directe tot i que aspirava a més. L’Eivissa va fer fora dimecres Raúl Garrido, l’exentrenador de l’Olot, feet que va evitar un retrobament entre el valencià i un dels clubs que porta al cor.

“L’objectiu de cada setmana és guanyar i emportar-nos els tres punts. Estem treballant per aconseguir la victòria a Eivissa. En la situació que estem, nosaltres tampoc ens fixem gaire en com està l’adversari. Afrontem cada partit amb la mentalitat de guanyar, sigui el rival que sigui, de la part alta o baixa”, diu Risueño, que afegeix: “Els perills de l’Eivissa són els jugadors que tenen. Juguem en una categoria molt igualada, hi ha ratxes positives i negatives de tots els equips.”

El tècnic té les baixes de Blázquez i Carles Mas per lesió i, tot i recuperar Cerdà i Castells, ha deixat el segon a casa, juntament amb Eloi, amb poca presència darrerament.

LA DADA

L’Olot no ha pogut guanyar en cap dels quinze duels que ha disputat a les Illes Balears en la lliga

LA PRÈVIA

Afrontem cada partit amb mentalitat de guanyar, sigui el rival que sigui, de la part alta o baixa
Jonathan Risueño
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)