2a divisió FEF

L’Olot falla un penal i empata a Eivissa (1-1)

L’Olot ha tret un punt de la seva visita al camp de l’Eivissa-Illes Pitiüses (1-1). Els garrotxins s’han refet d’una mala primera part (1-0), han empatat mitjançant Ernest Forgas i han tingut una ocasió immillorable per concretar la remuntada, però Xumetra ha fallat un penal (76’).

Un gol dels eivissencs de penal ha decantat la balança en una primera part espessa, en què el conjunt garrotxí ha tingut molts problemes per crear jugades d’atac i inquietar la porteria rival. L’Eivissa-Illes Pitiüses, sense fer gran cosa, ha tingut premi. Batalla ha estat bé en treure dos xut de Pepe Bernal, que primer ha buscat el gol olímpic (8’) i després ho ha provat des de lluny (16’). L’1-0 ha arribat per unes mans de Bigas, en una acció sense perill aparent, després d’un servei de banda lateral. Juan Antonio Sánchez no ha perdonat des dels onze metres (35’). L’Olot havia fet només un xut tímid de Cerdà (21’) i ha arribat al descans amb maldecaps i la necessitat imperiosa de reaccionar.

Jonathan Risueño ha començat la segona part substituint Manel Busquets per Ernest Forgas, que de seguida ha tingut una ocasió, amb xut defectuós des de dins l’àrea (46’). Ferran Brugué (57’), que ha entrat més tard, i Èric Vilanova (58’) també han provat el xut. Més perillosa ha estat una rematada de cap de Callís (60’), tot i que la rèplica dels locals, un xut de Juan Antonio Sánchez, també ha fet patir. La insistència de l’Olot ha tingut premi quan Ernest Forgas ha caçat una centrada de Coris que havia intentat rematar Brugué i ha batut el porter (64’).

Amb l’1-1, Urri ha provat un xut en el rebuig d’un córner que Marcos ha blocat (74’). Ha estat el preludi del penal provocat per Ferran Brugué que l’àrbitre no ha dubtat a assenyalar. Xumetra, però, no ha sabut batre el porter ni tampoc aprofitar el rebuig que li havia caigut (76’). L’estartidenc s’ha intentat refer del cop amb una acció personal amb xut final (83’). En el minut 90, Saïdou ha provat un xut que Marcos ha aturat.I a l’altra àrea, en el minut 94, Batalla ha hagut d’intervenir per evitar el gol de Juan Antonio que hauria estat una garrotada duríssima.