La maquinària ja rutlla

3a divisió FEF. El Girona B goleja l’Hospitalet (4-1) en un bon partit a Riudarenes i aprofita el segon triomf consecutiu contra un rival directe per col·locar-se a les portes del ‘play-off’ d’ascens

Girona B 4 L’Hospitalet 1

GIRONA B:Iker Piedra, Fuentes, Antal, Oriol Comas, Almansa (Mousta, 86’), Silvi, Shin (Moha, 86’), Minsu (Richmon, 79’), Aznar, Karim i Dawda (Kemo, 73’).L’HOSPITALET:Aliaga, Parra, Cristian Gómez (Raül Martínez, 60’), Canario, Miquel Ripoll (Àlex Garcia, 69’), Ton Alcover, Albert López (Monje, 69’), Óscar Gómez (Rubi, 55’), Lobato, Steve Aldo i Vitalie (Sehou Sarr, 55’).GOLS:1-0 (29’) Dawda. 2-0 (56’) Karim. 3-0 (61’) Dawda. 3-1 (72’) Parra. 4-1 (83’) Richmon.ÀRBITRE:Arino Jiménez.T.G.:Al visitant Rubi.

El Girona B ha alçat el vol. Després d’un inici de lliga molt irregular que el va fer flirtejar amb les posicions de descens, el filial gironí ha demostrat en les dues últimes jornades que pot aspirar a lluitar en la zona alta gràcies a les victòries al camp del Sant Andreu i ahir contra l’Hospitalet. La d’ahir, a més, aconseguida amb contundència sobre la gespa de Riudarenes amb un clar 4-1, que suposa una injecció de moral extra per als d’Axel Vizuete.

El triomf del Girona B va ser contundent, d’aquells que es recorden tot el curs, però cert és que no va reflectir el que es va veure sobre la gespa. I és que l’Hospitalet no va posar les coses gens fàcils al filial gironí. De fet, les millors ocasions de la primera mitja hora les van tenir els riberencs, però l’encert el va posar el Girona B amb un gol de falta de Dawda que va servir per obrir la llauna (29’). Amb el marcador a favor, els d’Axel Vizuete van estar molt més còmodes sobre la gespa, aprofitant que l’Hospitalet, tocat, no va generar tant perill.

L’1-0 va canviar el guió de la segona part, perquè el Girona B es va trobar un rival que, buscant la remuntada, va deixar més espais. El primer quart d’hora després de la represa va ser igualat, amb un duel obert d’anades i vingudes. L’efectivitat, una vegada més, la va posar el Girona B, ja que amb només cinc minuts en va fer prou per deixar el matx sentenciat. Karim, en el 56’, va marcar el 2-0 i Dawda, en el 61’, va fer el 3-0. L’Hospitalet, això sí, no es va rendir i va arribar a reduir la diferència amb el gol de Parra en el minut 72 i fins i tot va tenir una molt bona ocasió en una jugada de Sehou Sarr per reduir a la mínima la diferència en el marcador, però perdonar el 3-2 li va sortir car al conjunt riberenc. En els últims minuts s’ho va deixar de creure i Richmon ho va aprofitar per fer el 4-1 definitiu en el minut 83.