Sèrie A

Mor de leucèmia l’exjugador i entrenador serbi Mihajlovic

La família Sinisa Mihajlovic ha comunicat la mort de l’exjugador i entrenador serbi als 53 anys, víctima d’una leucèmia que patia des del 2019. “Un home únic, un professional extraordinari, servicial i bo amb tothom, que va lluitar de manera valenta contra una malaltia horrible. Donem les gràcies als metges i infermeres que l’han seguit amb afecte i respecte. Sinisa sempre estarà amb nosaltres. Viu amb tot l’amor que ens ha donat”, relata el comunicat de la família.

Mihajlovic entrenava el Bologna. Li van diagnosticar per primera vegada leucèmia el 2019, però va poder tornar a l’equip. “La leucèmia ha tornat”, va comunicar ell mateix fa nou mesos en una roda de premsa. El serbi no ha pogut superar la malaltia.

Com a jugador, Mihajlovic era un defensa que destacava per la facilitat golejadora, amb una gran habilitat en els llançaments de falta.Va tenir una carrera llarga a Itàlia, entre la Roma, la Sampdoria, la Lazio i l’Inter. Com a entrenador, va estar a la Fiorentina, la Sampdoria, el Catània, el Torí, l’Sporting de Lisboa, la selecció sèrbia i el Milan, a més del Bolonya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)