2a divisió FEF

Guanyar és indispensable

2a divisió FEF. L’Olot rep el Mallorca B, rival directe, obligat a guanyar per acostar-se a la permanència i tancar un bon any amb esperança (12 h)

Olot Mallorca B

OLOT:Batalla, Callís, Gonzalo Pereira, Uri Ayala, Aimar, Èric Vilanova, Sebas Coris, Urri, Saïdou, Josep Cerdà i Ernest Forgas.MALLORCA B:Pere Joan, Miguelito, Imanol, López, Gayá, Marcos, Montiel, Giaquinto, Llabrés, Diabate i Tovar.LLOC I HORA:municipal d’Olot, 12 h.ÀRBITRE:Lou Ballano.

Avui no hi ha excusa que valgui. L’Olot rep aquest migdia (12 h) el Mallorca B, un rival directe, amb l’obligació de guanyar per primera vegada des de l’arribada de Jonathan Risueño a la banqueta. No hi ha una altra opció, ja que els olotins tenen la permanència a set punts –el play-out a sis– i necessita una victòria que li permetria tancar l’any amb esperança.

Els olotins, que afrontaran de nou el partit amb baixes importants en defensa per la sanció de Bigas i les lesions de Blázquez i Carles Mas, venen d’empatar en les dues últimes jornades i deixar sensacions que conviden a l’optimisme, però la situació en la classificació és crítica i tot el que no sigui guanyar no serveix de res. “Guanyar seria un premi a la feina que estem fem, però no hi ha altra opció. Ho necessitem”, va dir Risueño en la prèvia, en què va analitzar un Mallorca B que també arriba molt necessitat a la cita: “És un equip ben treballat defensivament i amb jugadors importants al davant que són forts i ràpids.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)