2a divisió FEF

Un punt ple de desgràcies

2a divisió FEF. L’Olot empata a zero a casa contra el Mallorca B en un partit amb dues lesions, un penal fallat i una expulsió en la primera part

Olot 0 Mallorca B 0

OLOT:Batalla, Callís, Uri ayala, Gonzalo Pereira, Aimar, Èric Vilanova, Urri, Saïdou (Manel Busquets, 17’ (Xumetra, 68’)), Ferran Brugué (Terma, 44’), Josep Cerdà (Ot Serrano, 68’) i Ernest Forgas (Coris, 68’).MALLORCA B:Pere Joan, Valverde, David, Gayá, Marcos, Tòfol (Mascaró, 79’), Llabrés, Quintanilla, Monti (Lázaro, 58’), Ibra i Tovar.GOLS:cap.ÀRBITRE:Lou Ballano.T.G.:als locals Ferran Brugué i Urri; i als visitants Gayá, Monti, Tòfol, Quintanilla i Llabrés.T.V.:directa al local Gonzalo Pereira (36’).PÚBLIC:630 espectadors al municipal d’Olot.

És impossible donar per bo un punt en la situació en què es troba l’Olot, encara lluny de la permanència, i encara més si és en un partit a casa i contra un rival directe en la lluita per la salvació, com era el cas ahir, contra el Mallorca B. Ara bé, tal com va anar el partit en la primera part, l’Olot es va haver d’acabar conformant amb un empat com a mal menor, i és que gairebé és impossible tenir més desgràcies de les que van viure els garrotxins en 45 minuts.

No va ser una bona primera part de l’Olot, que va concedir al Mallorca B les ocasions més clares en una acció d’un contra un d’Ibra (3’) i un xut de falta de Tòfol al travesser (38’). Però això rai, ja que els olotins van tornar a viure el malson dels penals: en el minut 27, Urri no va poder transformar un penal provocat per Uri Ayala –Pere Joan va aturar el llançament–. A més, deu minuts després, els de Risueño van quedar amb deu per l’expulsió de Gonzalo Pereira amb vermella directa (36’). I per arrodonir una primera part per oblidar, Saïdou i Ferran Brugué van haver de ser substituïts per lesió.

Amb aquest panorama, la segona part era una muntanya per a l’Olot, però la resposta va ser prou bona, i és que els olotins van estar molt sòlids defensivament contra un Mallorca B que fins als minuts finals no va intentar posar una marxa més, però que va tenir molt poques ocasions. La més clara va arribar en el minut 90, però Batalla va estar providencial en l’un contra un davant Valverde. L’exercici de resistència de l’Olot va estar a punt de ser premiat amb la grossa, ja que en el minut 91 Aimar va tenir l’ocasió més clara del partit, en un servei de córner, però des de l’àrea petita va rematar desviat per poc.

ELS VESTIDORS

Hem hagut de superar molts obstacles. El punt no és bo per a la classificació, però per com ha anat el partit sí que ho és
Ens hem aixecat després de cada cop, hem estat forts en defensa i hem tingut la nostra oportunitat
Jonathan Risueño
entrenador de l’olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)