Mundial

Karim Benzema deixa la selecció francesa

El davanter del Real Madrid, Karim Benzema, deixa la selecció francesa. Ell mateix ho ha anunciat a través de les xarxes socials amb el següent missatge: “Vaig fer l’esforç i vaig cometre errors per arribar fins on soc avui i n’estic orgullós. He escrit la meva història i la nostra s’acaba”, ha publicat juntament amb una fotografia vestint la samarreta de França.

El camí de Benzema amb la selecció va estar marcat pel cas Valbuena, en què el davanter madridista va ser declarat culpable per l’extorsió al seu excompany de selecció amb un vídeo sexual. Aquest fet el va apartar del combinat francès durant sis anys, del 2015 fins al 2021. El davanter va reaparèixer per disputar l’Eurocopa de l’any passat i era un dels convocats per al mundial de Qatar, però una lesió el va deixar fora de la cita el dia abans que arranqués la competició. La seva relació amb el seleccionador Didier Deschamps va trencar-se després d’això, ja que Benzema considerava que tenia temps de recuperar-se i, de fet, ha entrenat i jugat amb el Madrid durant aquests dies.

Benzema, que avui compleix 35 anys, deixa la selecció francesa després de 97 partits i 37 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)