Mundial

La selecció argentina acaba la rua en helicòpter

La celebració del mundial a Buenos Aires ha estat un caos absolut, i és que l’aglomeració d’aficionats argentins al centre de la ciutat ha causat incomptables problemes logístics que han acabat obligant a les forces de seguretat a prendre la decisió d’aturar la rua que estava fent l’autobús descapotable que transportava els jugadors, i és que l’accés al centre de la ciutat no els permetia garantir la seguretat dels futbolistes ni dels propis aficionats –s’han vist imatges de gent intentant, i en alguns casos aconseguint, en altres anant a parar a l’asfalt, saltar des d’alguns ponts a l’interior de l’autobús–. “Els mateixos cossos de seguretat que ens escolten no ens permeten avançar i no ens deixen arribar a saludar tots els aficionats que estaven a l’obelisc. Mil disculpes en nom de tots els jugadors campions. És una pena”, ha escrit a les xarxes socials el president de l’AFA Chiqui Tápia.

Després de la suspensió de la rua els futbolistes de la selecció argentina han finalitzat la rua en helicòpter sobrevolant els aficionats que els esperaven al centre de la ciutat, però tot plegat ha fet que la celebració hagi durat molt menys del que estava previst.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)